190

Helgerna går verkligen i 190 ! Fredrik var ledig i fredags , hans lillebror tog studenten , så vi var där och firade honom , sen vidare på examensfest. var inte hemma förrän kl var närmre 23 och barnen sov till 7.30 !!! det hör INTE till vanligheterna . oftast vaknar Lowa nån gång mellan kl 5-6 . Fast det gör inte så myclet tycker jag , hon somnar kl 19 och sover i ett sträck till kl 5-6 .

I lördags var vi och åt resterna från studenten , och så blev det en runda till campingen i tredenborg och hälsade på vänner som bor där , barnen busade som bara den =)
Igår var vi hos svärmor på söndagsstek , sen for mannen min till malmö för KIZZkonsert !
Han hade lovat Maja en kizztröja , som pappa och lillasyster har. så imorse när Maja vaknade låg det en sådan tröja på rummet , hon sken upp som en sol och skulle ringa pappa och tacka ! han hade redan hunnit köra till jobbet !

Nu är Maja på dagis , loppan sover och jag måste ta tag i dagens måsten... !!

Fina lilla Lowa i fredags på studentfirandet


Måndag

Så var det måndag igen , = snart fredag =)
veckorna springer iväg , och jag njuter av sista veckorna som föräldrarledig med min lilla tjej !
Fredrik har sen semester , v 30 börjar han.. ska bli så skönt att vara ledig hela familjen tillsammans , blir nog ingen allt för avancerad semester , men några turer med husvagnen får det bli , det älskar Maja !
Sen i vinter hoppas vi på en utomlandsresa .

I helgen hände en jättehemsk olycka i tredenborg , vid "vår" badplats.
en 16årig kille var på stranden med sina kompisar , han skulle hoppa i vattnet efter en boll , och vad som händer sen vet ingen än , men han drunknar.. fyy vad livet kan vara hemskt ibland alltså !
jag har , framför allt sen jag fick barn , lärt mig mer att ta till vara på livet , leva i nuet och vara tacksam för det man har !

Veckan har inte så mycket planer ,blir en tur till kstad för date med johanna , och en massa bus hos kompsiarna ♥
På fredag har vi både student och examen att fira , ingen är gladare än Maja , då får hon ju ha på sig nån av hennes "finklänningar"
Mer kläd , och frmaför allt klänningtokig unge än henne för man leta efter , jag har inget att säga till om när det gäller påklädning , ibland kan det bli lite väl omatchande , men vad gör det egentligen ?? bara hon själv tycker hon är fin , så är hon det ♥

Nu ska vi snart köra och storhandla , väntar bara på att Loppan ska vakna.. hon vilar förmiddag.. lite väl tidigt men när man vaknar kl halv 5 och tycker det är morgon då , så är det nog inte så konstigt =)

 


Usel

Ja jag är nog en ganska usel bloggare (bloggerska??) , var ett tag sen senaste uppdateringen =)
Har hänt en del sen dess , Lilla Lowa har fyllt 1 år ! stora tjejen som går med nu , och det går fortare och fortare.. när hon har riktigt bråttom så kryper hon än.. hihi
Det var hela 3 kalas för Loppan ! massa fint fick hon , mesta dels kläder , då det var det som behövdes mest .
Tårta blev det med , vilket hon tyckte det toppen =)
har suttit nån timme på kvällen senaste veckan med hennes bok , vi gör en egen bok om första året , det gjorde vi med Maja med.. satt och kolla igenom alla bilder , allt vi skrivit osv.. ojj så jag bölade ! min lilla bebis ! tänk för 1 år sen , så var hon 12 dagar gammal !
under graviditeten så funderade jag jättemycket på hur man skulle räcka till för 2 barn , hur man ska kunna älska en till liten person lika mycket som man älskar Maja , räcker kärleken ??
Men Lowa var inte många timmar innan hon var en så självklar del av familen , efter endast 1 dag hemma så hade hon funnit sin plats här hemma ♥ satt här hemma då och undrade hur jag kunde tänka så ??
och nu 1 år senare så är känslan av att vara 2bansmamma helt underbar ! se kärleken mellan sina barn är helt obeskrivlig !  för dem älskar verkligen varandra !
kramas , gosar ,pussar , bråkar,slåss , retas.. alltås precis som det ska vara mellan syskon =)

Lowa är en riktig liten retsticka ! vet precis hur hon ska göra för att reta upp Maja , och så bara skrattar hon !

I måndags var vi på utvecklingssamtal med Maja , allt var jättebra och dem öste beröm över henna ! så omtänksam och hjälper till , vill att alla ska ha det bra , och om hon behöver hjälp så väntar hon gärna till alla andra fått hjälp.. enda negativa (om det nu är begativt!!??) är att hon pratar lite för myclet ibland , har lite svårt att vara tyst.. hihi
efter semestern så ska hon flytta över till "stora" avdelningen , kommer kännas lite vemodigt ! men en av våra favoritfröknar följer med , och sen den andra favoriten stannar kvar och har hand om Loppan , som ska börja där 30 augusti !

Nu väntar vi på att Lowa ska vakna , sen ska vi bege oss ner till tocken och kolla in hästarna och kossorna som kom ner där i veckan .

 

   
Alldeles ny


RSS 2.0